Software comptable / Testimonis

20 anys en el mercat ens avalen com una solució fiable, eficaç i rendible per al seu negoci. Els nostres clients, usuaris de ARES, opinen sobre la seva experiència amb el producte i amb Alter Soft

Prev Next

Hem realitzat un projecte de gestió integral capdavanter en el sector financer. Mitjançant una anàlisi precisa i un desenvolupament versàtil i eficaç, s’ha obtingut un ERP corporatiu, estàndar i parametritzable, que permet optimitzar les funcions del nostre equip, a més d’establir sinergies permanents entre ambdues companyies.

Lluís Domènech - Grupo GVC-Gaesco

Alter Software és sinònim de simplicitat en la introducció i utilització de la informació, amb un considerable estalvi de despeses i millora de la presa de decisions.

Paco Casallo - Haciendas Bio

Bia és una eina moderna i fiable per a aquesta època de canvis.

Lluís Amat - QRenta

El que més valorem de BIA a Inverseguros és la proximitat de l’equip d’Alter per resoldre amb celeritat i encert qualsevol dubte, nova necessitat o adaptació, que al llarg de la nostra relació els hi hem plantejat. Això que és tan important en qualsevol activitat, per una activitat com la nostra desenvolupada dins d’un mercat tan complex com el financer, és vital. La ràpida assumpció dels constants canvis marca la diferència entre ser competitiu o senzillament perdre l’oportunitat de ser-hi.

Teodoro Carrasco - Grupo Inverseguros

Per a nosaltres Alter és una solució adaptada a les nostres necessitats, la qual ens permet la seva total cobertura i l’adaptació a les especificacions pròpies de la nostra plaça. Els coneixements de l’estat dels mercats financers que l’equip d’Alter té, els permet adaptar-se ràpidament a la seva evolució. La celeritat de resposta a les nostres demandes i la facilitat de comunicació entre ells i nosaltres són dos punts clau en la nostra relació.

Alberto Zumárraga - Grupo Mercagentes