Sobre nosaltres 

Capacitat tecnològica, vocació de servei, flexibilitat i excel·lència excelencia

Som una empresa familiar fabricant de software, constituïda l’any 2002, i amb més de 20 anys d’experiència en l’àrea de les Tecnologies de la Informació (TI).

Estem especialitzats en dos grans sectors: el sector Financer (indústria de valors) i sector Agrícola (gestió agrícola, gestió de magatzem, traçabilitat...) oferint, en cada un d’ells, productes que integren la totalitat dels seus possibles negocis.

El nexe entre tots dos productes és una plataforma de Business Intelligence i una solució per a l’Àrea Contable. Aquestes eines s’han enriquit de manera extraordinària per a donar resposta a la pluralitat de les necessitats, fruit de la unió del sector financer i del sector agrícola.

Bia©, és el software per al sector financer i Keops© per al sector agrícola. El nexe entre Bia© i Keops© es Mater©, la plataforma intel·ligent que sustenta les bases de tots dos i Ares© que dóna resposta a les necessitats contables i financeres de tot tipus d’organització.

El software està desenvolupat íntegrament a l’entorn Web (Java, HTML, Java Script...) sota el model MVC (Model View Controller), que permet tenir la interfície d’usuari, la lògica de negoci i l’accés a les dades. Amb tot això garantim als nostres clients un producte sòlid, versàtil, i d’última generació.

El nostre equip tècnic està format per enginyers i llicenciats, organitzats en les següents àrees funcionals: El Departament de desenvolupament (és el que realitza la fabricació, el I+D i el manteniment del software), el departament d’Implantació, (és el que es responsabilitza de la correcta parametrització i de la formació dels clients) i el departament de desenvolupament de negoci (és el que s’encarrega de la gestió tècnica dels clients i dels projectes).

Alter Software és una empresa familiar, per la qual cosa la transmissió dels seus valors transcendeixen a la pròpia generació, i creen un compromís amb el negoci i una visió a llarg termini que genera perdurabilitat i sostenibilitat en els nostres projectes.

 

Per què escollir-nos? 

Potenciem la intel·ligència i el bon criteri de les empreses

Alter, és una empresa suficientment gran com per desenvolupar projectes ambiciosos i a la vegada el suficientment assequible com per a mantenir un tracte personalitzat, una gestió efectiva dels projectes i una resposta ràpida a les demandes dels nostres clients.

Alter tresoreja un gran coneixement tan a nivell d’organització d’empreses i dels seus requisits d’informació, com a nivell del coneixement profund tant del sector financer com del sector agrícola, tot això ens ajuda a comprendre les particularitats dels nostres clients i proporcionar-los la tecnologia i el servei que precisen.

A Alter el diàleg i la confiança són claus, valorem la dimensió humana i per això donem prioritat a una comunicació propera basada en les relacions individuals a llarg termini.

Alter manté un grau de qualificació tècnica molt elevat dins del seu equip, qualificació que s’enforteix dia a dia mitjançant una actitud positiva i humil davant dels problemes, i una permanent actitud d’esforç i reciclatge. El procés de selecció per a incorporar nous tècnics és molt estricte, valorem la intel·ligència i els coneixements però també altres atributs personals, com la capacitat d’esforç, concentració i treball, i la qualitat humana.

L’alta qualitat dels nostres productes així com el seu gran abast a nivell funcional, ens permet garantir als nostres clients una total llibertat per a la presa de decisions de negoci, amb la certesa de què podrem facilitar-los les eines que necessiten per a la seva implantació.

Per l’equip d’Alter la satisfacció dels nostres clients és la nostra responsabilitat més important, plantegem cada projecte com un nou repte, el nostre compromís i tenacitat ens permet arribar a la fita fixada amb cadascun dels nostres clients sense escatimar esforç i voluntat. Alter garanteix que els tècnics que posa al seu servei, formen part de la seva plantilla.

Alter ha optat per establir aliances de negocis amb els seu clients i ha defugit de qualsevol relació mercantil amb tercers (distribuïdors o representants), ja que això aniria en contra del seu compromís de proximitat i de l’objectiu d’oferir als seus clients la millor solució amb uns costos raonables.