Software agrícola / Què aconsegueix? 
Estalvi a nivell administratiu, disminueix dràsticament el nombre d’usuaris. La informació flueix des de l’inici fins a la fi sense duplicar tasques i conservant la seva qualitat.

Estalvi en les inversions de software, l’empresa gaudirà sempre de l’última versió de Keops sense cap cost. No hi ha més inversions en software.

Estalvi en infraestructura, qualsevol usuari, des de qualsevol PC pot connectar-se a Keops. Tan sols necessites una finestra a Internet.

Estalvi de temps, Keops fulmina els papers, el seu desordre i la pèrdua de temps en la recerca de la informació, gràcies a la seva gestió documental i el seu flux d’informació. La nostra solució integral hortofrutícola li ajudarà en la gestió del seu negoci: Gestió de magatzem, control de traçabilitat, gestió de parades, envasos i distribució, gestió comercial, informes de producció i vendes, etc.
 
Estalvi de diners, el nostre servei tècnic ha desenvolupat el software, la qual cosa minimitza el temps de resolució d’incidències, i en conseqüència redueix el cost que es genera.

Els usuaris de Keops es converteixen en usuaris altament productius, coneixen la seva tasca perquè Keops els l’ofereix a la pantalla. Treballen només amb les dades necessàries i fan servir el temps per altres tasques que aporten valor a l’empresa.

La gerència hi troba grans beneficis a l’hora de prendre decisions, la informació és a temps real i amb consistència, no hi ha errades perquè no es produeixen, la gerència pren les decisions amb més rapidesa que els seus competidors. La gerència empra els seus esforços en la presa de decisions per al futur de l’empresa.